Medarbejderne i Roxoe Consulting

Søren Holm Poulsen

uddannelse og karriere

Søren er uddannet HD(A) på handelshøjskolen i Aarhus og har flere IT certificeringer bag sig.
Søren har 8 års rådgivererfaring inden for forsyningssektoren og 10 års erfaring inden for digitalisering.

Søren har tidligere haft en karriere i IT branchen inden for forretningssystemer (ERP). Blandt andet har Søren arbejdet hos Elbek & Vejrup hvor han arbejdede dedikeret med forsyningssektoren i en årrække. Eksempelvis konceptualiseringen og udbredelsen af forbrugsafregningssystemet EV-ITA.

passion & fokus

Søren har med passion for forsyningssektoren tidligere stiftet rådgivningsfirmaet SPERA P/S, et management rådgivningsfirma til forsyningssektoren, der gennemgik en kraftig vækstfase med 40% vækst om året.

Fokus for Søren har altid været krydsfeltet mellem digitalisering og forretning i forsyningssektoren, hvilket er den primære drivkraft bag konceptet i ROXOE

Privat

Søren er privat et familiemenneske. Den sparsomme fritid bruges på træning og jagt.

Louise Holst

uddannelse og karriere

Louise er uddannet teknoantropolog ved Aalborg Universitet i 2017. Som teknoantropolog forstår hun at formidle mellem forskellige forståelser på tværs af fagligheder.

Hun har erfaringer med digitalmarkedskommunikation, kundeforløb og optimering af processer.

Hendes passion er at arbejde med digitaliseringsstrategier og løsninger der øger kvaliteten for virksomheden såvel som slutbrugeren.

Privat

I fritiden bruger Louise en masse tid sammen med hendes familie. Som mor til tvillinger er der altid gang i den og hun øjner hver en chance der er for at komme ud i naturen og slappe af.  Derudover har hun en stor rejselyst.