Medarbejderne i Roxoe Consulting

Søren Holm Poulsen

uddannelse og karriere

Søren er uddannet HD(A) på handelshøjskolen i Aarhus og har flere IT certificeringer bag sig.
Søren har 8 års rådgivererfaring inden for forsyningssektoren og 10 års erfaring inden for digitalisering.

Søren har tidligere haft en karriere i IT branchen inden for forretningssystemer (ERP). Blandt andet har Søren arbejdet hos Elbek & Vejrup hvor han arbejdede dedikeret med forsyningssektoren i en årrække. Eksempelvis konceptualiseringen og udbredelsen af forbrugsafregningssystemet EV-ITA.

passion & fokus

Søren har med passion for forsyningssektoren tidligere stiftet rådgivningsfirmaet SPERA P/S, et management rådgivningsfirma til forsyningssektoren, der gennemgik en kraftig vækstfase med 40% vækst om året.

Fokus for Søren har altid været krydsfeltet mellem digitalisering og forretning i forsyningssektoren, hvilket er den primære drivkraft bag konceptet i ROXOE

Privat

Søren er privat et familiemenneske. Den sparsomme fritid bruges på træning og jagt.

Jörn Böttcher

uddannelse og karriere

Jörn er uddannet ingeniør indenfor elektrisk energiteknologi, og har efterfølgende specialiseret sig indenfor teknologibaseret forretningsudvikling ved Aarhus Universitet i 2019.

Han har under studiet arbejdet med drifts- og procesoptimering i energibranchen og er certificeret indenfor Lean Six Sigma, som er et framework for at skabe løbende forbedringer igennem en samarbejdende indsats ved systematisk reducering af fejl og spild i processer.

Fokus

Med den tekniske og forretningsmæssige baggrund kan Jörn indsamle, forstå og vurdere ny teknologisk viden, skabe nye forretningsmuligheder, implementere nye centrale teknologier, samt varetage ledelse af drifts- og udviklingsprocesser.

Privat

Fritiden bruges sammen med familie, venner og katten. Når han ikke er hjemme, kan man ofte finde ham i skoven, på enten gåben eller mountainbike. Han er fascineret af og følger udviklingen af teknologi indenfor elektronik og energi, samt lejlighedsvis dykker ned i den virtuelle verden af PC-spil.

Louise Holst

uddannelse og karriere

Louise er uddannet teknoantropolog ved Aalborg Universitet i 2017. Som teknoantropolog forstår hun at formidle mellem forskellige forståelser på tværs af fagligheder.

Hun har erfaringer med digitalmarkedskommunikation, kundeforløb og optimering af processer.

Hendes passion er at arbejde med digitaliseringsstrategier og løsninger der øger kvaliteten for virksomheden såvel som slutbrugeren.

Privat

I fritiden bruger Louise en masse tid sammen med hendes familie. Som mor til tvillinger er der altid gang i den og hun øjner hver en chance der er for at komme ud i naturen og slappe af.  Derudover har hun en stor rejselyst.