Søren holm poulsen

INDEHAVER OG STIFTER AF ROXOE CONSULTING

Sørens e-disc profil er præget af det røde og gule segment. Den røde farve symbolisere bl.a. målrettethed. Derudover er Søren en ambitiøst person, som er beslutsom, resultatorienteret og målbevidst. Endvidere er det gule segment også en del af Sørens personlighed, det betyder Søren er entusiastisk, optimistisk og kommunikerende. Søren elsker at dele ud af sin viden, og han forklarer hellere en ting for meget end for lidt. 

Søren er nysgerrig på verden, og grundet hans personlighed er præget af b.la. det gule segment, så prøver han hele tiden at forstå og forklare verden omkring os. Han er drevet af nysgerrighed. Derudover går Søren op i en handel er god, men det vigtigste er kunderne. Han har respekt for at modparten også skal have noget ud af det. Han tænker på de menneskelige aspekter. 

Vil du gerne blive klogere på farverne?

læs mere

elizabeth xenia birkeslund

business analyst

Elizabeth er mest præget af det gule segment, men herunder også det blå og grønne segment. Elizabeth er en smilende person, som er meget udadvendt, hun kan godt lide og snakke, og noglegange gerne lidt for meget. Hun er innovativ, og elsker at få flyttet sine grænser og skabe nye veje. Hun er en person som altid er der for andre, men herunder er hun en person som tænker mere på andre end sig selv. Førstehåndsindtrykket af Elizabeth kan godt være blandet, hvis man rammer hende på en dårlig dag kan hun virke reserveret men på en god dag er hun smilende. Elizabeth er idérig, åben, loyal, holdspiller, grundig og hæfter sig meget ved detaljerne. 

 

Vil du vide mere? 

læs mere