Søren holm poulsen

INDEHAVER OG STIFTER AF ROXOE CONSULTING

Sørens e-disc profil er præget af det røde og gule segment. Den røde farve symbolisere bl.a. målrettethed. Derudover er Søren en ambitiøst person, som er beslutsom, resultatorienteret og målbevidst. Endvidere er det gule segment også en del af Sørens personlighed, det betyder Søren er entusiastisk, optimistisk og kommunikerende. Søren elsker at dele ud af sin viden, og han forklarer hellere en ting for meget end for lidt. 

Søren er nysgerrig på verden, og grundet hans personlighed er præget af b.la. det gule segment, så prøver han hele tiden at forstå og forklare verden omkring os. Han er drevet af nysgerrighed. Derudover går Søren op i en handel er god, men det vigtigste er kunderne. Han har respekt for at modparten også skal have noget ud af det. Han tænker på de menneskelige aspekter. 

Vil du gerne blive klogere på farverne?

læs mere

louise holst

konsulent hos roxoe consulting

Louise e-disc er præget mest af det blå og grønne segment. Det blå segment hos Louise betyder hun er eftertænksom, hun har øje for detaljerne, derudover er hun god til at sikre den høje kvalitet som er i virksomheden. Louise kan godt lide at have styr på tingene, og der skal være 100 % styr på det, ellers så er det samme som slet ikke at have styr på noget. Derudover er hun beskeden og omsorgsfuld, Louise er god til at tage hånd om sine kollegaer. Hvilke passer til det grønne segment som er draget af omsorg men også med at tage hensyn til andre mennesker. Herunder er Louise god til og lytte.

Når man møder Louise for første gang virker hun som en varm person, som er imødekommende og smilende. 

Vil du gerne blive klogere på Louises profiltype og farverne? 

læs mere

jörn böttcher

konsulent hos roxoe consulting 

Jörn er præget af det blå, grønne og gule segment. Jörn kan lide at have styr på tingene, og hvis det ikke lige fungere som det skal, er han selv tænkende og løser problemerne, i stedet for og miste fokus. Jörn hæfter sig ved detaljerne, han er kvalitetsbevidst samtidig med han er loyal, venlig og rolig. Jörn er en person som man altid kan regne med et smil fra. Derudover går han meget op i hvordan hans medmennesker har det. Han er god til at forstå og lytte til mennesker. 
Jörn kan godt virke tilbageholdende første gang man møder ham, men jo mere man lærer ham at kende, jo mere lukker han sig op, og her bliver man bevidst om Jörn er et varmt og rart menneske. 

Vil du gerne blive klogere på Jörns profiltype? 

læs mere

elizabeth xenia birkeslund

business analyst

Elizabeth er mest præget af det gule segment, men herunder også det blå og grønne segment. Elizabeth er en smilende person, som er meget udadvendt, hun kan godt lide og snakke, og noglegange gerne lidt for meget. Hun er innovativ, og elsker at få flyttet sine grænser og skabe nye veje. Hun er en person som altid er der for andre, men herunder er hun en person som tænker mere på andre end sig selv. Førstehåndsindtrykket af Elizabeth kan godt være blandet, hvis man rammer hende på en dårlig dag kan hun virke reserveret men på en god dag er hun smilende. Elizabeth er idérig, åben, loyal, holdspiller, grundig og hæfter sig meget ved detaljerne. 

 

Vil du vide mere? 

læs mere