Året der gik

Året der gik i ROXOE Consulting

2019 har været året hvor ROXOE Consulting kunne byde den Louise velkommen som fuldtids konsulent. Senere på året kom også en deltidsmedarbejder med på ROXOE-holdet. Det betød også at vi i marts 2019 valgte at flytte til nye flotte lokaler i Netværkshuset N1 i Randers NV, hvor vi i dag har vores daglige gang.

Året der gik har forløbet med nogle spændende kundeforløb, hvor vi både har kunne tilbyde vores assistance i administrations- og driftsprojekter i danske forsyningsselskaber. Vi nyder at arbejde med digitalisering sat på plads. Vi har haft stor glæde af at kunne hjælpe kunder i mål med både IT-indkøb, projektledelsesprocesser og digitaliseringsstrategier. Der er allerede planlagt en masse spændende kundeprojekter med både kendte og nye kunder i 2020. Men hvis I skulle have brug for hjælp, så må I aldrig tøve med at give os et kald.

Kontakt os nu

I løbet af 2019 har vi delt viden omkring tendenser, ledelsesteknikker. Specielt har der været fokus på gode fif til hvordan I tager en praktisk tilgang til komplekse emner i daglige arbejdsgange. Det vil vi fortsætte med i 2020. Det vil vi dels fordi vi selv syntes at det er sjovt at dele viden og dels fordi vi håber at de korte indlæg kan skabe værdi og indsigt i jeres travle hverdag.

Til at hjælpe os med at opretholde en god mængde vidensdeling vil vi fra januar 2020 være beriget med en dygtig markedsføringspraktikant fra Erhvervsakademiet Dania.

De tiltag vi har gjort i løbet af 2019 har sikret ROXOE Consulting en stærkere position og særligt 2. halvdel af 2019 har resultaterne vores indsats vist sig at have fundet gehør blandt forsyningsselskaberne med flere projekter og øget aktivitet.

Nye tiltag 2020

Som noget nyt vil vi i 2020 være at finde i kursus kataloget for Ferskvandscenteret i Silkeborg. Her har vi i samarbejde med Ferskvandscenteret udviklet to spændende kursusforløb omhandlende at lykkes med dine IT-indkøb og arbejdet med digitaliseringsstrategi og implementeringsproces i praksis.

Kurserne retter sig mod mellemledere og nøglemedarbejdere der arbejder med digitalisering. Vi glæder os meget til at kunne dele flere detaljer om vores nye initiativ og samarbejde i 2020.

ROXOE Consulting slutter året af med at fejre endnu en ansættelse og har i november haft den glæde at kunne byde konsulent Jörn Böttcher velkommen. Vi glæder os til at præsentere ham for alle vores skønne kunder i starten af 2020.

ROXOE Consulting ønsker alle en god jul og et lykkebringende nytår. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *